Čočka červená BIO 500 g
Kód: 139-1Detailní popis produktu
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani. A víte, že pokud zkombinujete čočku s rýží, tento pokrm bude obsahovat všechny aminokyseliny, které vaše tělo potřebuje a nebudete už potřebovat aminokyseliny obsažené v mase? Dále obsahuje také minerály, jako jsou železo, fosfor, selen a zinek. Červená čočka se prvně namáčí, následně se vaří a to poměrně rychle.
Složení: 100 % čočka červená Bio
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čočka |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
? Bio: | Bio |
Země původu: | Turecko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.